CoolPolitika.hu

Koldus nyerte a polgármester választást

2009  //  Okt  //  02  //  MTI

Koldus nyerte a polgármester választástKoldust választottak polgármesternek egy indiai városkában, aki azonban nem adja fel ezután sem foglalkozását, mivel jól jövedelmez a kéregetés, és a befolyt pénzből akar finanszírozni több közösségi beruházást.

Az 56 éves férfi "spontán jövedelembevallása" szerint hetente akár 100 ezer forintnyi összeget is összekéreget. A pénzből nemcsak családját tudja eltartani, hanem jut településének is. -Hálás vagyok a legcsekélyebb adományért is, az adakozók közül pedig bizonyára többeket jó érzéssel tölt el, hogy nemcsak engem támogatnak alamizsnájukkal meg a családomat, hanem az egész várost - idézte a koldus polgármestert az Ananova brit hírügynökség. A férfinak sosem volt állandó munkahelye vagy munkája.

(MTI)

Szavazás

Hol nagyobb a korrupció?

EU-ban Ukrajnában

Címkék

Amerikai Egyesült Államok, érdekesség, AmerikaiEgyesültÁllamok, Oroszország, Nagy-Britannia, jog, színes, Kína, gazdaság, Németország, Franciaország, belpolitika, választás, EU, bűnügy, diplomácia, társadalom, Olaszország, Ukrajna, háború, terrorizmus, Románia, életmód, Irán, Szerbia, ENSZ, kormány, internet, Izrael, egészségügy

Keresés