CoolPolitika.hu

Kiszabadítottak kilenc nőt az álvalóságshow-ból

2009  //  Sze  //  11  //  MTI

Kiszabadítottak kilenc nőt az álvalóságshow-bólKilenc nőt szabadítottak ki a török rendőrök egy isztambuli villából, ahová azzal csalták be az érintetteket, hogy egy valóságshow-ban vesznek majd részt.

Az isztambuli rendőrség csütörtöki közleménye szerint a hét elején ütöttek rajta a villán, ahol a jelentkezőket két hónapon át tartották fogva. A nyomozás a nők családjainak bejelentése nyomán kezdődött, a hozzátartozók ugyanis arra panaszkodtak, hogy hosszú ideje képtelenek kapcsolatba lépni szeretteikkel. A török média szerint a kilenc nővel, köztük egy 15 éves kamaszlánnyal elhitették, hogy egy Big Brother típusú valóságshow szereplői lesznek. Ehelyett fogvatartóik az interneten keresztül értékesítették a róluk készített felvételeket.

(MTI)

Szavazás

Hol nagyobb a korrupció?

EU-ban Ukrajnában

Címkék

Amerikai Egyesült Államok, érdekesség, AmerikaiEgyesültÁllamok, Oroszország, Nagy-Britannia, jog, színes, Kína, gazdaság, Németország, Franciaország, belpolitika, választás, EU, bűnügy, diplomácia, társadalom, Olaszország, Ukrajna, háború, terrorizmus, Románia, életmód, Irán, Szerbia, ENSZ, kormány, internet, Izrael, egészségügy

Keresés