CoolPolitika.hu

Kirabolták az interpolosokat Szentpéterváron

2008  //  Okt  //  13  //  coolpolitika

Kirabolták az interpolosokat SzentpéterváronHárom vezetőjét is kirabolták az Interpolnak a szervezet szentpétervári közgyűlésének ideje alatt. Az egyik áldozat a hollandiai iroda vezetője, akitől sétája közben vette el három útonálló a kézi kameráját.

Egy másik vezető beosztású interpolostól az útonállók elvették a pénztárcáját, amelyben jogosítvány, bankkártya, illetve 1500 euró volt. A németországi interpool irdoda igazgatójától pedig egy étteremben lopták el a 600 rubelt, 80 eurót, valamint a személyigazolványát tartalmazó pénztárcáját.

Az ügyben vizsgálat indult.     

Az Interpol székhelye Lyonban van. A szervezetet 1923-ban alapították, s az a célja, hogy segítse koordinálni a tagállamok rendőrségeinek erőfeszítéseit a nemzetközi bűnözés, így például a korrupció, a szervezett bűnözés és a terrorizmus elleni küzdelemben.(utro.ru)
 

Szavazás

Hol nagyobb a korrupció?

EU-ban Ukrajnában

Címkék

Amerikai Egyesült Államok, érdekesség, AmerikaiEgyesültÁllamok, Oroszország, Nagy-Britannia, jog, színes, Kína, gazdaság, Németország, Franciaország, belpolitika, választás, EU, bűnügy, diplomácia, társadalom, Olaszország, Ukrajna, háború, terrorizmus, Románia, életmód, Irán, Szerbia, ENSZ, kormány, internet, Izrael, egészségügy

Keresés