CoolPolitika.hu

Kicentizett vidámparki miniszoknya

2012  //  Júl  //  27  //  MTI

Kicentizett vidámparki miniszoknyaA miniszoknyás nők fél áron mehetnek be egy vidámparkba Kínában, ami csaknem 2 ezer forintnyi kedvezményt jelent.

Az akció lánykákra nem, csakis felnőtt, 18 éven felüli nőkre vonatkozik. A kedvezményre jogosító szoknyák nem lehetnek hosszabbak 38 centinél: a park bejáratánál egy alkalmazott szigorúan leméri őket. Guilin városában a Lemandi parkban él a kedvezmény, amelynek eredményeként a bejárathoz közel több tucat standon kaphatók miniszoknyák. A kiskereskedők leleménye nem jön rosszul a vidámparknak. Amikor ugyanis szexizmussal vádolják, azzal védekezik, hogy csupán a környék textiliparát támogatja a szoknyakedvezménnyel, nem pedig férfi vendégeknek akar kedvezni, akik boldogan nézegetik, ahogy a rövid szoknyákat fel-fellebbenti a menetszél a hullámvasúton - adta hírül az asutriantimes.at című osztrák honlap.

(MTI)

Szavazás

Hol nagyobb a korrupció?

EU-ban Ukrajnában

Címkék

Amerikai Egyesült Államok, érdekesség, AmerikaiEgyesültÁllamok, Oroszország, Nagy-Britannia, jog, színes, Kína, gazdaság, Németország, Franciaország, belpolitika, választás, EU, bűnügy, diplomácia, társadalom, Olaszország, Ukrajna, háború, terrorizmus, Románia, életmód, Irán, Szerbia, ENSZ, kormány, internet, Izrael, egészségügy

Keresés