CoolPolitika.hu

Kate Middletonról forgatna Angelina

2012  //  Már  //  26  //  MTI

Kate Middletonról forgatna AngelinaVilmos herceg feleségéről, Kate Middletonról, vagyis Katalin cambridge-i hercegnőről forgatna filmet Angelina Jolie.

Vilmos - Károly brit trónörökös és a néhai Diana hercegnő elsőszülött fia, II. Erzsébet királynő unokája, aki édesapja után majdan Nagy-Britannia királya lesz - tavaly április 29-én kelt egybe polgári származású kedvesével, akinek az uralkodó a világraszóló menyegző után adományozta a Cambridge hercegnője címet. A The Sun - a legnagyobb olvasottságú brit bulvárlap - vasárnapi beszámolója szerint a hollywoodi sztárpár, vagyis Brad Pitt és Angelina Jolie a brit hercegi házaspár legnagyobb rajongói közé tartozik, olyannyira, hogy franciaországi kastélyuk egyik lakosztályának falát Vilmos és Katalin ékes keretbe foglalt fotóportréja díszíti.

 

A The Sun egyik bennfentes forrása szerint Angelina Jolie-t "egyszerűen elbűvöli" Katalin hercegnő "csodálatos aurája", és az a "kedvesség és őszinteség", amely Vilmosból és hitveséből árad.    A jól értesült forrás elmondta azt is, hogy "Ange és Brad" egyenesben nézte a tavaly áprilisi londoni esküvő közvetítését, és "már arról beszélnek", hogy forgatnának egy életrajzi ihletésű filmet Kate Middletonról. A brit lap beszámolója arra nem tér ki, hogy a majdani filmben ki alakítaná Cambridge hercegnőjét.

(MTI)

Szavazás

Hol nagyobb a korrupció?

EU-ban Ukrajnában

Címkék

Amerikai Egyesült Államok, érdekesség, AmerikaiEgyesültÁllamok, Oroszország, Nagy-Britannia, jog, színes, Kína, gazdaság, Németország, Franciaország, belpolitika, választás, EU, bűnügy, diplomácia, társadalom, Olaszország, Ukrajna, háború, terrorizmus, Románia, életmód, Irán, Szerbia, ENSZ, kormány, internet, Izrael, egészségügy

Keresés