CoolPolitika.hu

Katapultált a sétarepülésen résztvevő utas

2009  //  Nov  //  04  //  MTI

Katapultált a sétarepülésen résztvevő utasVéletlenül katapultálta magát egy harci repülő utasa a Dél-afrikai Köztársaságban.

A férfit "sétarepülésre" vitte egy hivatásos pilóta, az utas pedig addig fészkelődött egy manővernél, míg véletlenül aktiválta a katapultot és már repült is száz métert felfelé, részben rakétameghajtással, mivel ülésének két oldalán működésbe léptek a katapultálórakéták is.

 

A meglepődött férfi ejtőernyővel szerencsésen földet ért, az ernyő automatikusan nyílt ki. Az utasnak nem lett semmi baja, pedig eshetett volna - adta hírül az Ananova brit hírügynökség. Katapultálásnál olyan erővel lökődik ki az ember, hogy könnyen sérülhet a gerince, különösen, ha nem számít a röppenésre.

(MTI) 

Szavazás

Hol nagyobb a korrupció?

EU-ban Ukrajnában

Címkék

Amerikai Egyesült Államok, érdekesség, AmerikaiEgyesültÁllamok, Oroszország, Nagy-Britannia, jog, színes, Kína, gazdaság, Németország, Franciaország, belpolitika, választás, EU, bűnügy, diplomácia, társadalom, Olaszország, Ukrajna, háború, terrorizmus, Románia, életmód, Irán, Szerbia, ENSZ, kormány, internet, Izrael, egészségügy

Keresés