CoolPolitika.hu

Károly herceg nagy sikert aratott

2012  //  Máj  //  10  //  MTI

Károly herceg nagy sikert aratottHa király egyelőre nem is lesz belőle, televíziós meteorológusként viszont még mindig építhet karriert Károly brit herceg, aki a BBC közszolgálati adóban mondott időjárás-jelentést csütörtökön a nézők körében nagy sikert aratva.

A trónörökös - II. Erzsébet királynő legidősebb fia - nejével, Kamilla hercegnővel tett látogatást Skóciában, a BBC glasgow-i stúdiójában. A program részeként nemcsak Károly herceg, hanem Kamilla is kipróbálta magát időjósként. Az elegánsan öltözött trónörökös hiteles teljesítményt nyújtott a számára szokatlan szerepben, sok brit tévénézőnek azonban kétszer is a képernyőre kellett pillantania, hogy megbizonyosodjék róla, a déli hírek után valóban Károly herceg taglalja a szigetország lakói számára oly kedves témát jelentő időjárást.

 

A hercegnek le kellett hűtenie a skótokat, ugyanis esős, borús időt jósolt. Viccesen meg is jegyezte, szerencse, hogy nincs munkaszüneti nap. Károly és Kamilla a BBC TV Scotland fennállásának 60. évfordulója alkalmából látogatott Glasgowba.

(MTI) 

Szavazás

Hol nagyobb a korrupció?

EU-ban Ukrajnában

Címkék

Amerikai Egyesült Államok, érdekesség, AmerikaiEgyesültÁllamok, Oroszország, Nagy-Britannia, jog, színes, Kína, gazdaság, Németország, Franciaország, belpolitika, választás, EU, bűnügy, diplomácia, társadalom, Olaszország, Ukrajna, háború, terrorizmus, Románia, életmód, Irán, Szerbia, ENSZ, kormány, internet, Izrael, egészségügy

Keresés