CoolPolitika.hu

Kapós lett a bajsza miatt

2011  //  Aug  //  09  //  MTI

Kapós lett a bajsza miattMiután híre kélt, hogy a kutyának se kell, nagyon kapós lett a Hitler nyomán Kitlernek becézett brit menhelyi macskakölyök és már otthonra is lelt.

Angolul a kölyökmacska kit, innen a Kitler elnevezés. Az állatnak az orra tövénél - is - van egy fekete foltja, amely a náci diktátor bajuszára "hajaz". A 6 hetes "macskAdolf" amúgy lány. Az utcáról került a godmanchesteri menhelyre igencsak lesoványodva: az éhhalál szélén volt. Az intézet látogatói egyáltalán nem kapkodtak utána, inkább hagyományosabb külsejű állatokat vesznek magukhoz. -Évente több mint ötezer állatnak találunk gazdát, de Kitlert kerülik a befogadók, pedig nagyon kedves és játékos - idézte a brit Metro újság a menhely szóvivőjét, a hírt pedig olyan fotóval illusztrálta, amelyen a macska bal első lábát előrenyújtja náci köszönésképpen. Mindennek eredményeként azonnal hatalmas érdeklődést keltett Kitler, a menhely pedig félezer telefonhívást és e-mailt kapott, és nemcsak Nagy-Britanniából, hanem szerte a világból. Immár van gazdája és otthona Kitlernek, továbbá új neve: Luminus - tudatta a menhely.

(MTI) 

Szavazás

Hol nagyobb a korrupció?

EU-ban Ukrajnában

Címkék

Amerikai Egyesült Államok, érdekesség, AmerikaiEgyesültÁllamok, Oroszország, Nagy-Britannia, jog, színes, Kína, gazdaság, Németország, Franciaország, belpolitika, választás, EU, bűnügy, diplomácia, társadalom, Olaszország, Ukrajna, háború, terrorizmus, Románia, életmód, Irán, Szerbia, ENSZ, kormány, internet, Izrael, egészségügy

Keresés