CoolPolitika.hu

Jobbnak látták eltüntetni a blogot

2010  //  Feb  //  24  //  MTI

Jobbnak látták  eltüntetni a blogotA blognak helyet adó honlap, illetve a szolgáltató megszüntette a kínai államelnöknek, pártfőtitkárnak nyitott kommunikációs csatornát - áll a Yangtze Evening News hírében, amelyet átvett a kínai internetes média is.

A mikroblog formális megnyitására még 2008. június 20-án került sor, amikor Hu Csin-tao (Hu Jintao) meglátogatta a people.com.cn weblapot. Ám csak most, a héten keltett feltűnést, miután valaki felfedezte, és elterjesztette létezését. A hírt követően, amely arról szólt, hogy az oldalon található mikroblogot valóban az a Hu Csin-tao jegyzi, az első 24 óra leforgása alatt több mint 14 ezren kattintottak a pártfőtitkár oldalára, de - a bemutatkozó egy mondaton kívül - senki sem talált bejegyzést, és nem is hagyott üzenetet.

 

Az oldal - a legfrissebb hírek szerint - az egyre gerjedő érdeklődés hatására végül "felmondta a szolgálatot". Üzemeltetői a nemzetközi sajtó figyelmét is felkeltő folyamat láttán mindenesetre jobbnak látták, ha a nagy zsúfoltságra hivatkozással eltüntetik.

(MTI)

Szavazás

Hol nagyobb a korrupció?

EU-ban Ukrajnában

Címkék

Amerikai Egyesült Államok, érdekesség, AmerikaiEgyesültÁllamok, Oroszország, Nagy-Britannia, jog, színes, Kína, gazdaság, Németország, Franciaország, belpolitika, választás, EU, bűnügy, diplomácia, társadalom, Olaszország, Ukrajna, háború, terrorizmus, Románia, életmód, Irán, Szerbia, ENSZ, kormány, internet, Izrael, egészségügy

Keresés