CoolPolitika.hu

Ismeretlen művész pingálja a tejes üvegeket

2008  //  Sze  //  27  //  coolpolitika

Ismeretlen művész pingálja a tejes üvegeketA nagy-britanniai Stourbridge városának néhány lakója olyan tejesüvegeket talált ajtaja előtt, amelyekbe egy ismeretlen művész állatfigurákat, illetve paraszti életképeket gravírozott.

Nem tudni, ki a furcsa képek készítője. A helybéliek Picglasszónak nevezték el, összerakva  Picasso nevét és az angol glass (jelentése: üveg) szót.

Az gravírozott üvegek annyira népszerűek lettek, hogy szerencsés tulajdonosaik nem váltják azokat vissza a tejesembernél, sőt, alig várják, hogy újabb remekmű érkezzen hozzájuk - írta a The Telegraph című lap.

A tejszállító cég, a Dairy Crest szintén nem rosszalja a titokzatos művész kilétét. A vállalat képviselője a lapnak elmondta, hogy jó ötletnek tartja az üvegek ily módon való díszítését, és ő is kíváncsi arra, ki lehet az ismeretlen művész. 

Szavazás

Hol nagyobb a korrupció?

EU-ban Ukrajnában

Címkék

Amerikai Egyesült Államok, érdekesség, AmerikaiEgyesültÁllamok, Oroszország, Nagy-Britannia, jog, színes, Kína, gazdaság, Németország, Franciaország, belpolitika, választás, EU, bűnügy, diplomácia, társadalom, Olaszország, Ukrajna, háború, terrorizmus, Románia, életmód, Irán, Szerbia, ENSZ, kormány, internet, Izrael, egészségügy

Keresés