CoolPolitika.hu

Huszonnégy afrikai menekült szökött meg

2011  //  Okt  //  07  //  MTI

Huszonnégy afrikai menekült szökött megHuszonnégy tunéziai és algériai menekült szökött meg egy nyugat-romániai menekültközpontból, közülük hetet elfogtak a román hatóságok.

A Mediafax román hírügynökség jelentése szerint a tizenhat algériai és nyolc tunéziai állampolgár egy Arad melletti menekültközpontból szökött meg. Szerdán este veszett nyomuk, amikor a központban elszállásoltak számára kulturális műsort szerveztek. Ezzel egy időben a menekültek kivágták az épület egyik hátsó szobájának ablakrácsát, és távoztak a létesítményből. A hatóságok szerint a 24 ember illegálisan érkezett Romániába. A román hatóságok előbb két menekültet, majd csütörtökön újabb ötöt fogtak el egy mezőn a magyar határ közelében a romániai Pereg (Peregu) településnél.
(MTI)

Szavazás

Hol nagyobb a korrupció?

EU-ban Ukrajnában

Címkék

Amerikai Egyesült Államok, érdekesség, AmerikaiEgyesültÁllamok, Oroszország, Nagy-Britannia, jog, színes, Kína, gazdaság, Németország, Franciaország, belpolitika, választás, EU, bűnügy, diplomácia, társadalom, Olaszország, Ukrajna, háború, terrorizmus, Románia, életmód, Irán, Szerbia, ENSZ, kormány, internet, Izrael, egészségügy

Keresés