CoolPolitika.hu

Holttestet ábrázoló fotók a közösségi portálon

2010  //  Dec  //  12  //  MTI

Holttestet ábrázoló fotók a közösségi portálonElítélték azt az amerikai mentőápolót, aki még tavaly márciusban a Facebook közösségi portálra töltötte azokat a fényképeket, amelyeket egy gyilkosság helyszínén az áldozatról készített mobiltelefonnal.

A 47 éves Mark Musarella elismerte: helytelenül járt el, mikor mentősként az esethez riasztották, és engedély nélkül fényképeket készített a kötéllel megfojtott 26 éves nő holttestéről, majd a fotókat a közösségi portálra is feltette. Az állásából azonnal elbocsátott mentőápoló akár egy év börtönt is kaphatott volna, azonban a vádalku alapján mindössze 200 óra közmunkára ítélték, valamint mentőápolóként sem dolgozhat többé. A Staten Island-i áldozat, Caroline Wimmer gyilkosát azóta szintén elfogták, és szándékos emberölésért el is ítélték.

(MTI)

Szavazás

Hol nagyobb a korrupció?

EU-ban Ukrajnában

Címkék

Amerikai Egyesült Államok, érdekesség, AmerikaiEgyesültÁllamok, Oroszország, Nagy-Britannia, jog, színes, Kína, gazdaság, Németország, Franciaország, belpolitika, választás, EU, bűnügy, diplomácia, társadalom, Olaszország, Ukrajna, háború, terrorizmus, Románia, életmód, Irán, Szerbia, ENSZ, kormány, internet, Izrael, egészségügy

Keresés