CoolPolitika.hu

Hidegre tették a kabócafagylaltot

2011  //  Jún  //  10  //  MTI

Hidegre tették a kabócafagylaltotArra kérte az Egyesült Államok közegészségügyi hatóságának egyik képviselője a kabócából készült fagylaltot kínáló cukrászdát, hogy fogja vissza a rovarfinomság árusítását, noha úgy tűnik, a vásárlók nem tudnak betelni az édességgel.

A Missouri állambeli Sparkys Homemade Ice Cream június 1-jén kezdte árulni "rovar-desszertjét", amely órák alatt elfogyott. A fagylaltozó alkalmazottai saját maguk gyűjtötték össze udvaruk kertjében a bogarakat. Előbb eltávolították a szárnyaikat, majd felforralták a bőséges mennyiségű rovart, amelyeket később barnacukorba és tejcsokoládéba mártottak. A fagylaltalap barnacukor és vaj ízű.

 

Gerry Worley, a Columbia megyei Közegészségügyi Hivatal egészségügyi főelőadója szerint a hatóság élelmiszerkódja "nem rendelkezik közvetlenül" a kabócákról, mindazonáltal nem javasolja összetevőként való felhasználásukat.
(MTI)

Szavazás

Hol nagyobb a korrupció?

EU-ban Ukrajnában

Címkék

Amerikai Egyesült Államok, érdekesség, AmerikaiEgyesültÁllamok, Oroszország, Nagy-Britannia, jog, színes, Kína, gazdaság, Németország, Franciaország, belpolitika, választás, EU, bűnügy, diplomácia, társadalom, Olaszország, Ukrajna, háború, terrorizmus, Románia, életmód, Irán, Szerbia, ENSZ, kormány, internet, Izrael, egészségügy

Keresés