CoolPolitika.hu

Házasságízelítő agglegényeknek

2011  //  Feb  //  07  //  MTI

Házasságízelítő agglegényeknekEgy indiai honlap virtuális feleséggel nyújt kóstolót a házasság hétköznapjaiból nősülni készülő agglegényeknek.

Az érdeklődő férfiak nem ugyanazt kapják: választhatnak nejtípust. A kínálatban van megszállott családi tűzhelyőrző, vásárlás- és tévésorozat-függő, "nadrágot viselő" (mármint háziparancsnok) és ambíciózus bankár. A házasulandók rendszeresen kapnak telefonüzeneteket "mesterséges" feleségüktől. Az otthon melegének őre például, aki 23 éves, tudatja férjével, hogy ebédeljen, mert a kedvenc ételét készítette. A 25 éves "kemény típus" azzal fenyegeti párját, hogy ha nem indul hamarosan haza a munkahelyéről, beküldeti hozzá az ágyát. A honlap címe: biwihotohaisi.com, azaz ideálisfeleség.com - adta hírül a brit Metro újság.

(MTI)

Szavazás

Hol nagyobb a korrupció?

EU-ban Ukrajnában

Címkék

Amerikai Egyesült Államok, érdekesség, AmerikaiEgyesültÁllamok, Oroszország, Nagy-Britannia, jog, színes, Kína, gazdaság, Németország, Franciaország, belpolitika, választás, EU, bűnügy, diplomácia, társadalom, Olaszország, Ukrajna, háború, terrorizmus, Románia, életmód, Irán, Szerbia, ENSZ, kormány, internet, Izrael, egészségügy

Keresés