CoolPolitika.hu

Harry Chelsyt akarja

2011  //  Okt  //  10  //  MTI

Harry Chelsyt akarjaHarry herceg megpróbálja visszacsábítani régi szerelmét, Chelsy Davyt.

Az idén 27 éves Harry - Károly brit trónörökös és a néhai Diana hercegnő másodszülött fia, aki édesapja és bátyja, Vilmos herceg mögött a harmadik a brit trónutódlási sorban - hat évig ápolta meglehetősen viharos, szakításokkal és könnyes újbóli egymásra találásokkal tarkított románcát a Zimbabwében született, Dél-Afrikában nevelkedett modellalkatú szőke szépséggel, a kapcsolat azonban végül teljesen kifulladt. Chelsy ugyan jelen volt Vilmos áprilisi londoni esküvőjén - állítólag Harry kifejezett kérésére vették fel a meghívottak listájára -, és ebből sokan arra a következtetésre jutottak, hogy a pár ismét összejött. Ezt azonban Harry sajtóértesülések szerint határozottan cáfolta, sőt a brit bulvárlapok az elmúlt hetekben arról számoltak be, hogy új barátnő jelent meg a színen a 25 esztendős Florence Brudenell-Bruce fehérnemű- és fürdőruhamodell személyében.

 

A Mail on Sunday című vasárnapi brit lap bennfentes forrásait idézve mindazonáltal most arról adott hírt, hogy Harry és Chelsy kapcsolata mégis az újjáéledés jeleit mutatja. A lapnak nyilatkozó jól értesültek szerint legalábbis erre utal, hogy a herceg - aki a minap kéthónapos katonai helikopterpilóta-kiképzést kezdett az Egyesült Államokban - elutazása előtt eltöltött egy intim estét Chelsy londoni otthonában. A Mail forrásai szerint Chelsy vacsorát főzött egykori hercegi udvarlójának, és a fehér asztal mellett idézték fel az együtt töltött éveket. Harry állítólag egyértelműen közölte Chelsyvel, hogy szeretné újrakezdeni a kapcsolatot, és a pár ismerősei úgy tudják, hogy a hercegi exbarátnő sem zárkózik el a gondolattól, bár továbbra is vannak fenntartásai, tekintettel az elmúlt hat év viharaira.

 

Mindemellett Chelsy Davynek - barátai szerint - ahhoz sincs sok kedve, hogy hercegnő legyen, mivel saját jogán szeretne karriert csinálni. A jogászdiplomás Chelsy nemrégiben állt munkába az egyik legnagyobb londoni ügyvédi iroda, az Allen and Overy gyakornokaként. Harry most mindenesetre eltölt két hónapot Amerikában - kiképzésének helyszíne az a kaliforniai támaszpont, ahol annak idején a Top Gun című, Tom Cruise főszereplésével forgatott sikerfilm egyes jeleneteit is felvették -, így van idő az egyelőre jegelt románc jövőbeni sorsának mérlegelésére.

(MTI)

Szavazás

Hol nagyobb a korrupció?

EU-ban Ukrajnában

Címkék

Amerikai Egyesült Államok, érdekesség, AmerikaiEgyesültÁllamok, Oroszország, Nagy-Britannia, jog, színes, Kína, gazdaság, Németország, Franciaország, belpolitika, választás, EU, bűnügy, diplomácia, társadalom, Olaszország, Ukrajna, háború, terrorizmus, Románia, életmód, Irán, Szerbia, ENSZ, kormány, internet, Izrael, egészségügy

Keresés