CoolPolitika.hu

Három esküvői ruhát rendelt Kate Middleton

2011  //  Ápr  //  15  //  MTI

Három esküvői ruhát rendelt Kate MiddletonÁllítólag három esküvői ruhát is rendelt Vilmos brit trónörökös menyasszonya, a kiszivárogtatók életét keserítendő.

A fiatal herceg és polgári származású kedvese, Kate Middleton eljegyzését tavaly novemberben jelentették be, az esküvő április 29-én lesz a londoni Westminster-apátságban, az angol-brit monarchia ősi koronázótemplomában. Az azonban az esküvő előtt alig több mint két héttel is még hétpecsétes titok, hogy ki és milyenre tervezi a trónörökösi ara menyegzői ruháját. A divatvilágban mindazonáltal annyi információ elterjedt, hogy Kate nem egy, de mindjárt három esküvői viselet elkészítésére is megbízást adott.

 

A The Daily Telegraph szerdai értesülése szerint ennek elsősorban az lenne a célja, hogy ha az egyik ruhaköltemény tervei kiszivárognának a sajtónak, akkor Kate "egyszerűen átvált a B vagy a C tervre", vagyis a másik két ruha valamelyikét viselné. A tekintélyes konzervatív napilap forrásai szerint Kate Middleton "abszolút eltökélt szándéka", hogy a frigy napjáig titokban maradjon az esküvői ruha terve és a tervező kiléte. Diana hercegnő, Vilmos trónörökös 1997-ben elhunyt édesanyja - aki 1981-ben házasodott össze Károly walesi herceggel - annak idején két azonos ruhát csináltatott David Emanuel walesi divattervezővel, és már jóval az esküvő előtt nyilvánosságra hozta a tervező kilétét, jóllehet az esküvői ruha terveit nem.

 

A The Daily Telegraph szerint egyébként lehetséges, hogy a mostani három ruháról szóló információt maga az udvar terjesztette el hamis pletykaként a sajtó elbizonytalanítása végett. A lap szerint ugyanis így az "exkluzív" információhoz jutó szerkesztők is meggondolnák a közlést, azon lehetőség miatt, hogy esetleg felsülnek az értesüléssel.

(MTI)

Szavazás

Hol nagyobb a korrupció?

EU-ban Ukrajnában

Címkék

Amerikai Egyesült Államok, érdekesség, AmerikaiEgyesültÁllamok, Oroszország, Nagy-Britannia, jog, színes, Kína, gazdaság, Németország, Franciaország, belpolitika, választás, EU, bűnügy, diplomácia, társadalom, Olaszország, Ukrajna, háború, terrorizmus, Románia, életmód, Irán, Szerbia, ENSZ, kormány, internet, Izrael, egészségügy

Keresés