CoolPolitika.hu

Három autót nyertek nyomdai hibának köszönhetően

2011  //  Máj  //  02  //  MTI

Három autót nyertek nyomdai hibának köszönhetőenHárom utas is nyert egy-egy autót ugyanazon a repülőúton a légitársaság kaparós sorsjegyjátékának - és nyomdai hibának - köszönhetően.

A Ryanair légitársaság egyazon járatán utazott az a három szerencsés, aki utazás közben vásárolt sorsjegyet, kapart és nyert 3,5 millió forint értékű kocsit. Mindhárman a Milánóból Madridba tartó gépen utaztak, és vásároltak a 2 fontos (600 forint) sorsjegyekből. Eddig havonta átlagosan csak egy utas volt ilyen szerencsés. A légitársaság nyomdai hibával vádolja a sorsjegyjáték üzemeltetőjét, de közölte, hogy mindhárom nyertes megkapja a kocsiját - adta hírül a The Daily Telegraph című brit lap.

(MTI)

Szavazás

Hol nagyobb a korrupció?

EU-ban Ukrajnában

Címkék

Amerikai Egyesült Államok, érdekesség, AmerikaiEgyesültÁllamok, Oroszország, Nagy-Britannia, jog, színes, Kína, gazdaság, Németország, Franciaország, belpolitika, választás, EU, bűnügy, diplomácia, társadalom, Olaszország, Ukrajna, háború, terrorizmus, Románia, életmód, Irán, Szerbia, ENSZ, kormány, internet, Izrael, egészségügy

Keresés