CoolPolitika.hu

Halálosan megfenyegették a népszerű politikust

2009  //  Júl  //  27  //  CoolPolitika

Halálosan megfenyegették a népszerű politikustSégolène Royal francia politikus fenyegető levelet kapott a napokban egy nagykaliberű tölténnyel a borítékban.

A levél újságcikkeket is tartalmazott, amelyek a szocialista képviselőről szóltak, valamint egy fotómontázst is, erősítette meg Madame Mingard, Royal képviselője és ügyvédje.

Az elmúlt hónapok során nem ez az első alkalom, hogy Franciaország kedvelt és népszerű  politikusai, közéleti személyiségei ilyen tárgyú leveleket kapnak. Sarkozy, a francia igazságügyi miniszter és a kulturális miniszter is kapott töltényekkel és újságkivágásokkal teli levelet, egy ismeretlen, a 34-es párt néven ismert csoport követeléseivel. Az ügyben a Francia Nemzeti Antiterrorista Csoport nyomoz.

(CoolPolitika)

Szavazás

Hol nagyobb a korrupció?

EU-ban Ukrajnában

Címkék

Amerikai Egyesült Államok, érdekesség, AmerikaiEgyesültÁllamok, Oroszország, Nagy-Britannia, jog, színes, Kína, gazdaság, Németország, Franciaország, belpolitika, választás, EU, bűnügy, diplomácia, társadalom, Olaszország, Ukrajna, háború, terrorizmus, Románia, életmód, Irán, Szerbia, ENSZ, kormány, internet, Izrael, egészségügy

Keresés