CoolPolitika.hu

Gyémántot automatából

2011  //  Okt  //  31  //  MTI

Gyémántot automatábólGyémántot, aranyat, ezüstöt vásárolhatnak automatából Indiában, ahol a világon a legmagasabb az arany iránti igény.

színes,India

Gyémántot automatából

Gyémántot, aranyat, ezüstöt vásárolhatnak automatából Indiában, ahol a világon a legmagasabb az arany iránti igény.


    A nemesfémekre és drágakövekre egy bankjegykiadó automatához hasonló szerkezetből tehetnek szert a vásárlók, akik bevásárló központokban, repülőtereken és még templomoknál is találkozhatnak a készülékekkel.
    "Ezek a masinák forradalmasíthatják annak útját, ahogy a nemesfémek és a drágakövek eljutnak az emberekhez" - idézte a gyártó cég egyik vezetőjét a BBC brit közszolgálati adó internetes kiadása (www.bbc.co.uk).
    Az első gépet már üzembe is helyezték Mumbai (Bombay) központjában. A 2,1 méter magas automatákat természetesen biztonságos helyszínen helyezik el.
    A szerkezetek csaknem negyven terméket kínálnak a vevőknek, akik a 10 gramm arany felhasználásával készült, hindu istennők képével díszített érméket éppúgy vásárolhatnak, mint gyémánttal kirakott függőket. Az árak négyezer forintnak megfelelő összegtől 130 ezer forintnak megfelelő összegig terjednek.
(MTI)

Szavazás

Hol nagyobb a korrupció?

EU-ban Ukrajnában

Címkék

Amerikai Egyesült Államok, érdekesség, AmerikaiEgyesültÁllamok, Oroszország, Nagy-Britannia, jog, színes, Kína, gazdaság, Németország, Franciaország, belpolitika, választás, EU, bűnügy, diplomácia, társadalom, Olaszország, Ukrajna, háború, terrorizmus, Románia, életmód, Irán, Szerbia, ENSZ, kormány, internet, Izrael, egészségügy

Keresés