CoolPolitika.hu

Gwyneth Paltrow is csillagot kapott

2010  //  Dec  //  21  //  MTI

Gwyneth Paltrow is csillagot kapottGwyneth Paltrow Oscar-díjas színésznő kapta a 2010-es év utolsó csillagát a Hírességek Sétányán.

A szervezők információi szerint Paltrow a Hollywod Boulevard 2427. csillagát kapta. A csillag hétfői leleplezésére a színésznőt elkísérte Faith Hill és Tim McGraw, aki új, Country Strong című filmjében a partnere. Paltrow a country zenészek életébe bepillantást engedő filmben énektudását is megcsillogtatja. A film története szerint a fiatal és sikeres énekes-dalszerző, Beau Williams (Garrett Hedlund) beleszeret az egykori nagy country sztárba Kelly Canterbe (Gwyneth Paltrow). Canter férje és egyben menedzsere, Ed (Tim McGraw) tanácsára közösen indulnak koncertturnéra, mely talán újra fellendítheti Kelly karrierjét. A színésznő Chris Martinnak, a Coldplay énekesének feleségeként két gyermek édesanyja. 1999-ben a Szerelmes Shakespeare című filmben nyújtott alakításáért Oscar-díjjal jutalmazták. Paltrow olyan nagy sikerű filmekben játszott, mint A tehetséges Mr. Ripley, a Szívörvény, A nő kétszer vagy a Bizonyítás.

(MTI)

Szavazás

Hol nagyobb a korrupció?

EU-ban Ukrajnában

Címkék

Amerikai Egyesült Államok, érdekesség, AmerikaiEgyesültÁllamok, Oroszország, Nagy-Britannia, jog, színes, Kína, gazdaság, Németország, Franciaország, belpolitika, választás, EU, bűnügy, diplomácia, társadalom, Olaszország, Ukrajna, háború, terrorizmus, Románia, életmód, Irán, Szerbia, ENSZ, kormány, internet, Izrael, egészségügy

Keresés