CoolPolitika.hu

Festik a kutyapiszkot

2011  //  Aug  //  19  //  MTI

Festik a kutyapiszkotTömeges kutyapiszokfestésbe fognak egy brit városban, Redditchben: narancsszínűre fújják le az ebürülékeket.

Az akció célja egyrészt szemetszúróbbá tenni a járdán, úttesten parki gyepen heverő "ebaknákat", hogy kevesebben piszkítsák be lábbelijüket velük, másrészt felhívni a figyelmet a problémára. A festői akció novemberig tart, a "piktorok" a helyi önkormányzat emberei, akik a haditerv szerint járőrözni fognak: kifejezetten vadásznak ebpiszokra. A kampánynak van előfutára: Lincoln városában egy férfi cetliket tűzött le minden egyes kutyaürülék mellé, figyelmeztetve a gazdikat az eltakarítás szükségességére. Az ottani önkormányzat azonban nem örült a kezdeményezésnek és a férfi szemére vetette, hogy még több szemetet csinál - adta hírül a brit Metro újság.
(MTI)

Szavazás

Hol nagyobb a korrupció?

EU-ban Ukrajnában

Címkék

Amerikai Egyesült Államok, érdekesség, AmerikaiEgyesültÁllamok, Oroszország, Nagy-Britannia, jog, színes, Kína, gazdaság, Németország, Franciaország, belpolitika, választás, EU, bűnügy, diplomácia, társadalom, Olaszország, Ukrajna, háború, terrorizmus, Románia, életmód, Irán, Szerbia, ENSZ, kormány, internet, Izrael, egészségügy

Keresés