CoolPolitika.hu

Felnőttcsúszda sietőknek

2011  //  Júl  //  29  //  MTI

Felnőttcsúszda sietőknekCsúszós alternatívát kínál utasainak Hollandiában egy vasúti pályaudvar: akik sietnek, lépcső helyett csúszdát is használhatnak.

A felnőttek számára megfelelő méretű fényes fémcső Utrechtben az Overvecht állomáson fokozza az utasok jókedvét. Nem egy érett nő és éretlen férfi választotta már a "begyepesedett" lépcső helyett a derűkeltő csúszdát. Túl sok időt nem takarítanak meg vele, mivel nem hosszú csőrendszerről van szó, hanem pusztán 15-20 méternyi útszakaszról. A cél a vasút részéről nem a gyalogosok hipergyorsítása volt, hanem - mint a csúszda tervezői mondták - pozitív energiák keletkeztetése, játékos pillanatok ajándékozása. A brit Metro újság megjegyzi, hogy egyelőre nem állnak hosszú sorok a csúszda előtt, ezért a gyorsító nem lassít a haladáson.
(MTI)

Szavazás

Hol nagyobb a korrupció?

EU-ban Ukrajnában

Címkék

Amerikai Egyesült Államok, érdekesség, AmerikaiEgyesültÁllamok, Oroszország, Nagy-Britannia, jog, színes, Kína, gazdaság, Németország, Franciaország, belpolitika, választás, EU, bűnügy, diplomácia, társadalom, Olaszország, Ukrajna, háború, terrorizmus, Románia, életmód, Irán, Szerbia, ENSZ, kormány, internet, Izrael, egészségügy

Keresés