CoolPolitika.hu

Félmilliót nyert a miniszter felesége

2010  //  Nov  //  21  //  MTI

Félmilliót nyert a miniszter feleségeFélmillió euróval (137 millió forintot meghaladó összeggel) távozott a népszerű Legyen ön is milliomos játékból Karl-Theodor zu Guttenberg német védelmi miniszter neje.

Stephanie zu Guttenberg a játék csütörtöki különkiadásában nyerte a jelentős összeget, amelyet a vetélkedőt sugárzó RTL csatorna gyermekeket segítő, Wir Helfen Kinder elnevezésű kezdeményezésének javára ajánlott fel. A miniszterfeleség megpróbálkozott az egymillió eurós kérdéssel is, de mivel nem volt biztos a válaszban, végül nem mert kockáztatni. A hírességeket felsorakoztató kiadásban Jens Lehmann, a német labdarúgó válogatott volt kapuvédője 125 ezer eurót nyert. A jó cél érdekében összesen 875 ezer euró gyűlt össze.

(MTI)

Szavazás

Hol nagyobb a korrupció?

EU-ban Ukrajnában

Címkék

Amerikai Egyesült Államok, érdekesség, AmerikaiEgyesültÁllamok, Oroszország, Nagy-Britannia, jog, színes, Kína, gazdaság, Németország, Franciaország, belpolitika, választás, EU, bűnügy, diplomácia, társadalom, Olaszország, Ukrajna, háború, terrorizmus, Románia, életmód, Irán, Szerbia, ENSZ, kormány, internet, Izrael, egészségügy

Keresés