CoolPolitika.hu

Felgyújtották az RMDSZ egyik autóját

2010  //  Sze  //  08  //  MTI

Felgyújtották az RMDSZ egyik autójátIsmeretlen tettesek keddre virradó éjszaka Marosvásárhelyen felgyújtották a Romániai Magyar Demokrata Szövetség (RMDSZ) tulajdonában lévő egyik hivatali kocsit, amelyet Szepessy László, a szövetség Elnöki Hivatalának az igazgatója használt.

A hivataltól származó értesülés szerint a gyújtogatás hajnali kettő és három között történt Szepessy László lakásának közelében. A lángok átterjedtek a felgyújtott autó mellett parkoló gépkocsira is. A marosvásárhelyi rendőrség nyomozást indított. Az igazgató elmondta: hivatali gépkocsiját az utóbbi hónapokban többször is megrongálták, legutóbb például savval öntötték le. Úgy véli, hogy a tettesek megfélemlítési szándékkal követték el tettüket.

(MTI)

Szavazás

Hol nagyobb a korrupció?

EU-ban Ukrajnában

Címkék

Amerikai Egyesült Államok, érdekesség, AmerikaiEgyesültÁllamok, Oroszország, Nagy-Britannia, jog, színes, Kína, gazdaság, Németország, Franciaország, belpolitika, választás, EU, bűnügy, diplomácia, társadalom, Olaszország, Ukrajna, háború, terrorizmus, Románia, életmód, Irán, Szerbia, ENSZ, kormány, internet, Izrael, egészségügy

Keresés