CoolPolitika.hu

Fehérítik a bőrüket

2010  //  Máj  //  28  //  MTI

Fehérítik a bőrüketEgyre több indiai férfi akar világosabb bőrűnek látszani - a statisztikák szerint a szubkontinensen egy év alatt 25 százalékkal nőtt a férfiaknak kínált fehérítő krémek forgalma.

Míg korábban csak a nők kenték magukra a fehérítő kencéket, most már a férfiak - köztük a fiatalok - is hódolnak az új divatnak, kisebb vagyont költve a speciális krémekre és bőrápolókra. Egy piaci felmérés szerint a férfiaknak kínált fehérítő kozmetikumok iránti kereslet egy év alatt 25 százalékkal emelkedett, ami háromszorosa a nőknél tapasztalt növekedésnek.

 

A kozmetikai ipar vezető márkái a legnagyobb bollywoodi hírességekkel reklámozzák magukat és fehérítő termékeiket, ezzel különösen a fiatalokat sikerül megfogniuk.
(MTI)

Szavazás

Hol nagyobb a korrupció?

EU-ban Ukrajnában

Címkék

Amerikai Egyesült Államok, érdekesség, AmerikaiEgyesültÁllamok, Oroszország, Nagy-Britannia, jog, színes, Kína, gazdaság, Németország, Franciaország, belpolitika, választás, EU, bűnügy, diplomácia, társadalom, Olaszország, Ukrajna, háború, terrorizmus, Románia, életmód, Irán, Szerbia, ENSZ, kormány, internet, Izrael, egészségügy

Keresés