CoolPolitika.hu

Fehér port küldtek a verseny szervezőinek

2010  //  Nov  //  23  //  COOLPOLITIKA

Fehér port küldtek a verseny szervezőinekFehér porral töltött fenyegetőző levelet küldtek a Dancing with Stars amerikai táncverseny produkciós irodájának, a vizsgálatok azonban kimutatták, hogy veszélytelen hintőpor volt a borítékban.

A Magyarországon annak idején Szombat esti láz címen futó televíziós táncversenyt az Egyesült Államokban a CBS televízió mutatja be, ők értesítették pénteken a helyi hatóságokat - a Los Angeles-i tűzoltóságot, rendőrséget, az FBI-t - a furcsa küldeményről. A szakemberek a helyszínen elvégezték a szükséges vizsgálatokat, de további vizsgálódásra egy regionális laborba vitték a küldeményt - közölte Laura Eimiller FBI-szóvivő.

 

A küldemény a jövő heti döntő előtt érkezett. A fődíjért hárman versenyeznek, köztük Bristol Palin, Sarah Palin alaszkai kormányzó és republikánus ex-alelnökjelölt lánya. Az elmúlt napokban a műsor felháborodást váltott ki a közvéleményben, s egyesek azzal vádolták meg Sarah Plain politikai támogatóit, hogy manipulálják a szavazást. Bristol ugyanis annak ellenére eljutott a döntőig, hogy folyamatosan a legalacsonyabb pontszámokat kapta a verseny profi zsűrijétől.

(MTI)

Szavazás

Hol nagyobb a korrupció?

EU-ban Ukrajnában

Címkék

Amerikai Egyesült Államok, érdekesség, AmerikaiEgyesültÁllamok, Oroszország, Nagy-Britannia, jog, színes, Kína, gazdaság, Németország, Franciaország, belpolitika, választás, EU, bűnügy, diplomácia, társadalom, Olaszország, Ukrajna, háború, terrorizmus, Románia, életmód, Irán, Szerbia, ENSZ, kormány, internet, Izrael, egészségügy

Keresés