CoolPolitika.hu

Faképnél hagyta menyasszonya Hefnert

2011  //  Jún  //  16  //  MTI

Faképnél hagyta menyasszonya HefnertFaképnél hagyta 25 éves modell barátnője kevéssel az esküvő előtt Hugh Hefnert, a Playboy magazin 85 éves alapítóját.

A hírek szerint Crystral Harris, a nyuszis magazinból ismert modell meggondolta magát, így le kellett mondani az esküvőt. A pár a hét végén mondta volna ki az igent Hefner híres Los Angeles-i Playboy-villájában, mintegy 300 vendég előtt. A lapmágnásnak ez lett volna a harmadik házassága. -Az esküvő lefújva. Crystal érzései megváltoztak - írta a Twitter közösségi portálon Hugh Hefner.

 

A szakításról szóló híreket a mindig jól értesült TMZ nevű celebportál szellőztette meg. A honlap úgy tudja, a pár telefonon csúnyán összeveszett, és a modell elhagyta a villát. Hefner decemberben jelentette be, hogy megkérte Harris kezét. A Playboy alapítójának második házassága 2009-ben ért véget.

(MTI)

Szavazás

Hol nagyobb a korrupció?

EU-ban Ukrajnában

Címkék

Amerikai Egyesült Államok, érdekesség, AmerikaiEgyesültÁllamok, Oroszország, Nagy-Britannia, jog, színes, Kína, gazdaság, Németország, Franciaország, belpolitika, választás, EU, bűnügy, diplomácia, társadalom, Olaszország, Ukrajna, háború, terrorizmus, Románia, életmód, Irán, Szerbia, ENSZ, kormány, internet, Izrael, egészségügy

Keresés