CoolPolitika.hu

Európai Találkozási Pont a Szigeten

2010  //  Jún  //  02  //  COOLPOLITIKA

Európai Találkozási Pont a SzigetenA már bejelentett sztárok mellett a Madness és a Public Image Limited (PIL) is fellép az idei Sziget fesztiválon, amelynek egyik helyszíne a spanyol-belga-magyar EU-elnöki trió programjait, valamint ezen országok kultúráját fogja népszerűsíteni.

Az idei fellépőkhöz csatlakozott az európai ska-színtér egyik legjobbja, a brit Madness, valamint Johnny Rotten Sex Pistols utáni zenekara, a PIL is. Az augusztus 10-i nulladik napon a reggae-ska ünnep és a Cseh Tamás-emlékkoncert mellett újra megrendezik a Magyar Jazz Napját - mondták a szervezők a csütörtöki budapesti sajtótájékoztatón.

 

A 2010-2011-es időszakban az EU elnökségét adó trió, Spanyolország, Belgium és Magyarország közösen jelenik meg az idei Szigeten. Az Európai Találkozási Pont elnevezésű helyszín egyik célja, hogy az EU-elnökséget 2011 első felében betöltő Magyarországra hívja fel a figyelmet.

(CoolPolitika)

Szavazás

Hol nagyobb a korrupció?

EU-ban Ukrajnában

Címkék

Amerikai Egyesült Államok, érdekesség, AmerikaiEgyesültÁllamok, Oroszország, Nagy-Britannia, jog, színes, Kína, gazdaság, Németország, Franciaország, belpolitika, választás, EU, bűnügy, diplomácia, társadalom, Olaszország, Ukrajna, háború, terrorizmus, Románia, életmód, Irán, Szerbia, ENSZ, kormány, internet, Izrael, egészségügy

Keresés