CoolPolitika.hu

Elvágta az UFO forródrótját a brit hadsereg

2009  //  Dec  //  05  //  MTI

Elvágta az UFO forródrótját a brit hadseregMegszüntette a brit hadsereg azt a forródróthálózatát, amely ezidáig az azonosítatlan repülő tárgyakról (UFO) adott jelentéseket.

A brit védelmi minisztérium elmondása szerint a telefonos szolgálatot, illetve a hozzá tartozó emailcímet számolták fel kedden. A hadsereg pénteken azzal indokolta döntését, hogy mintegy ötvenévnyi UFO-megfigyelést követően sincsen egyöntetű bizonyíték sem a földönkívüliek létezésére, sem arra, hogy fenyegetést jelentenének az Egyesült Királyságra.

 

Hozzátette azt is, hogy egyszerűen "semmilyen védelmi értéke nem volt a földönkívüliekkel kapcsolatos oknyomozásoknak", és hogy azt a pénzt sokkal értelmesebb módon is hasznosítani lehetett volna az afganisztáni műveleteknél. Az UFO-jelentésekkel foglalkozó tisztet átminősítették.

(MTI)

Szavazás

Hol nagyobb a korrupció?

EU-ban Ukrajnában

Címkék

Amerikai Egyesült Államok, érdekesség, AmerikaiEgyesültÁllamok, Oroszország, Nagy-Britannia, jog, színes, Kína, gazdaság, Németország, Franciaország, belpolitika, választás, EU, bűnügy, diplomácia, társadalom, Olaszország, Ukrajna, háború, terrorizmus, Románia, életmód, Irán, Szerbia, ENSZ, kormány, internet, Izrael, egészségügy

Keresés