CoolPolitika.hu

Elkapkodják a világ legjobbnak ítélt sörét

2011  //  Nov  //  07  //  MTI

Elkapkodják a világ legjobbnak ítélt sörétMegsokszorozta egy belga szupermarketlánc forgalmát a napokban, hogy kizárólagos joggal forgalmazhatott egy jelentős készletet a korábban a világ legjobb sörének ítélt Westvleteren márkából.

A kesernyés nedűt - amelyet hat éve ítéltek a legjobbnak egy befolyásos, tematikus internetportálon - általában csak nagyon korlátozott mennyiségben, a gyártó Szent Sixtus apátságban árulják, kizárólag azzal a céllal, hogy az intézmény fenntartását biztosítsák. Most azonban az apátság felújítása érdekében a szerzetesek úgy döntöttek, hogy növelik a termelést.

 

Több mint félmillió palacknyi sört dobtak piacra a Belgiumban nagyon népszerű Colruyt áruházlánc boltjaiban, de annak nagy részét - sajtóértesülések szerint - már az árusítás első napján elkapkodták. Pedig nem adják olcsón: az áruház honlapján található hirdetés szerint egy hatüveges karton (33 centiliteres palackokkal) 25 euróba kerül.
(MTI)

Szavazás

Hol nagyobb a korrupció?

EU-ban Ukrajnában

Címkék

Amerikai Egyesült Államok, érdekesség, AmerikaiEgyesültÁllamok, Oroszország, Nagy-Britannia, jog, színes, Kína, gazdaság, Németország, Franciaország, belpolitika, választás, EU, bűnügy, diplomácia, társadalom, Olaszország, Ukrajna, háború, terrorizmus, Románia, életmód, Irán, Szerbia, ENSZ, kormány, internet, Izrael, egészségügy

Keresés