CoolPolitika.hu

Elfogtak egy kolumbiai drogbárót

2010  //  Jan  //  18  //  MTI

Elfogtak egy kolumbiai drogbárótVenezuelában elfogtak egy kolumbiai drogbárót, aki az 1980-as évek óta tetemes mennyiségű kokaint csempészett az Egyesült Államokba.

A venezuelai BNA állami hírügynökség jelentése szerint a 65 éves Salomon Camacho Morát az észak-venezuelai Valenciában fogták el. Az amerikai kormány korábban ötmillió dollár jutalmat ajánlott fel annak, aki segít a hatóságoknak kézre keríteni a drogbárót. Salomon Camacho Mora az 1980-as években a Medellin-kartellben kezdett kábítószert csempészni az Egyesült Államokba, majd az 1990-es évek végén a Guajira-kartellnek kezdett dolgozni. A venezuelai hatóságok adatai szerint 1999-2000-ben csaknem 10 tonna kokaint juttatott el az amerikai piacra.

(MTI)

Szavazás

Hol nagyobb a korrupció?

EU-ban Ukrajnában

Címkék

Amerikai Egyesült Államok, érdekesség, AmerikaiEgyesültÁllamok, Oroszország, Nagy-Britannia, jog, színes, Kína, gazdaság, Németország, Franciaország, belpolitika, választás, EU, bűnügy, diplomácia, társadalom, Olaszország, Ukrajna, háború, terrorizmus, Románia, életmód, Irán, Szerbia, ENSZ, kormány, internet, Izrael, egészségügy

Keresés