CoolPolitika.hu

Életben van egy halottnak hitt nő

2010  //  Máj  //  24  //  MTI

Életben van egy halottnak hitt nőÉletben találta a rendőrség azt a horvát nőt, akit egy hónappal korábban szülei felismertek egy holttestben, s ennek alapján halottnak nyilvánítottak.

Tea Buricot a héten a rendőrség találta meg Split déli részén egy lakásban, ahová házastársi erőszak miatt hívták ki őket. Mivel a nő zavart volt, és nem rendelkezett a személye azonosításához szükséges iratokkal, a rendőrök ellenőrizték ujjlenyomatait. Ekkor derült ki, hogy Buricot szülei már halottnak nyilvánították. Április 15-én ugyanis a szülők egy Split kikötőjében talált 44 éves női holttestet saját lányukként azonosítottak, eltemették, s meggyászolták gyermeküket.

 

Marina Kraljevic-Gudelj, a rendőrség szóvivője elmondta, nem használtak DNS-vizsgálatot a jó állapotban lévő holttest azonosításához, mivel négy rokon, köztük az állítólagos szülők is azonosították az elhunyt személyt. A DNS-elemzést - mivel ez Horvátországban nagyon drága eljárásnak számít - csak akkor alkalmaznak, ha a holttest nem azonosítható, vagy vélhetően erőszakos halálesetről van szó.

(MTI)

Szavazás

Hol nagyobb a korrupció?

EU-ban Ukrajnában

Címkék

Amerikai Egyesült Államok, érdekesség, AmerikaiEgyesültÁllamok, Oroszország, Nagy-Britannia, jog, színes, Kína, gazdaság, Németország, Franciaország, belpolitika, választás, EU, bűnügy, diplomácia, társadalom, Olaszország, Ukrajna, háború, terrorizmus, Románia, életmód, Irán, Szerbia, ENSZ, kormány, internet, Izrael, egészségügy

Keresés