CoolPolitika.hu

Egy maffiózó fia is bekerül a villába

2010  //  Okt  //  20  //  MTI

Egy maffiózó fia is bekerül a villábaEgy ismert olasz bűnöző fia is szerepel a Big Brother (Nagy Testvér) valóságshow olasz változatának hétfőn indult 11. évadjában.

Újdonságnak a villába bezártak magasabb végzettsége számít - hangzott el az Itáliában Grande Fratello néven sugárzott sorozat sajtótájékoztatóján. Eddig egyszerűbb származású, főleg délolasz versenyzők lakták az egész nap kamerákkal pásztázott televíziós otthont. A 2000-ben kezdődött olasz Nagy Testvér mostani résztvevői között többen egyetemet végeztek, és angolul is tudnak - hangoztatta a hatodik éve műsorvezető Alessia Marcuzzi. Minden másban a megszokott és eddig sikeresnek bizonyult sémákat követi az olasz valóságshow. Most is 250 ezer euróval díjazza azt, aki a legtovább bírja, és az utolsó napig a villában marad anélkül, hogy a tévénézők kiszavaznák. A tavalyi kiadás rekordideig, 134 napon át tartott, az idén még hosszabbra tervezik.

 

A hétfő este a villába belépett 16 résztvevő a mai olasz fiatalok világát igyekszik képviselni. A lányok között van fotómodell és az ügyészi szakvizsgára készülő is. A fiúk között van fizikai munkásból lett szépfiú, a Máltai Lovagrend tagja és a nápolyi alvilág ismert egyik ismert vezérének a fia is. A legidősebb versenyző 37, a legfiatalabb 24 éves. A Berlusconi televízióbirodalmához tartozó Canale 5 csatorna hétfő esténként adja a Nagy Testvért, a többi napon Rupert Murdoch olasz adói sugározzák, egyenesben közvetítve a villa életét.

 

A legnézettebb olasz sorozatnak számító Grande Fratello legutolsó győztesének kikiáltását 7 és fél millióan látták, ez 35 százalékos nézettségnek felel meg. A Nagy Testvért soha semmi nem szakította meg. A show-t, 2009 februárjában, még a gépekkel életben tartott Eluana Englaro eutanáziájának a többi adón azonnal közölt híre sem állította le. A Big Brother elleni tiltakozásaként a Canale 5 akkori hírszerkesztője lemondott.

(MTI)

Szavazás

Hol nagyobb a korrupció?

EU-ban Ukrajnában

Címkék

Amerikai Egyesült Államok, érdekesség, AmerikaiEgyesültÁllamok, Oroszország, Nagy-Britannia, jog, színes, Kína, gazdaság, Németország, Franciaország, belpolitika, választás, EU, bűnügy, diplomácia, társadalom, Olaszország, Ukrajna, háború, terrorizmus, Románia, életmód, Irán, Szerbia, ENSZ, kormány, internet, Izrael, egészségügy

Keresés