CoolPolitika.hu

Dohányzási tilalmat vezetettek be a templomok területén

2012  //  Jún  //  15  //  MTI

Dohányzási tilalmat vezetettek be a templomok területénDohányzási tilalmat vezetett be Kambodzsa az ország északnyugati részén elterülő híres angkori templomok területén.

A helyi kormány illetékese szerint a korlátozás a látogatók egészségét és kényelmét szolgálja, valamint segít megelőzni az erdőtüzeket. A szerdán életbe lépett szabályozás részeként "dohányozni tilos" feliratokat fognak elhelyezni a romváros területén és a helyi dolgozók is hirdetni fogják a tilalmat - közölte a templomok kezelésével foglalkozó hatóság munkatársa, Tan Sambu.    Évente több mint kétmillió turista keresi fel a Sziemreap városában fekvő látványosságot. A lenyűgöző épületeket a 9. és a 14. század között emelték.

(MTI)

Szavazás

Hol nagyobb a korrupció?

EU-ban Ukrajnában

Címkék

Amerikai Egyesült Államok, érdekesség, AmerikaiEgyesültÁllamok, Oroszország, Nagy-Britannia, jog, színes, Kína, gazdaság, Németország, Franciaország, belpolitika, választás, EU, bűnügy, diplomácia, társadalom, Olaszország, Ukrajna, háború, terrorizmus, Románia, életmód, Irán, Szerbia, ENSZ, kormány, internet, Izrael, egészségügy

Keresés