CoolPolitika.hu

Deficitcsökkentési szuperbizottság

2011  //  Aug  //  13  //  MTI

Deficitcsökkentési szuperbizottságNancy Pelosi, az amerikai képviselőházi demokrata kisebbség vezetője csütörtökön megnevezte pártjának azt a három képviselőjét, aki részt vesz majd annak a kongresszusi "szuperbizottságnak" a munkájában, amelynek feladata megtalálni a deficit csökkentésének lehetőségeit; a 12 tagú testület névsora így teljes egészében összeállt.

Pelosi James Clyburn, Xavier Becerra  és Chris Van Hollen képviselőt javasolta a testületbe, amelynek a demokrata párt részéről tagja már Max Baucus, John Kerry és Patty Murray szenátor. A republikánusok Patrick Toomey, Jon Kyl és Rob Portman szenátort, valamint Dave Camp, Fred Upton és Jeb Hensarling képviselőt delegálták a bizottságba. Mivel a "szuperbizottság" republikánus tagjai ellenzik az adóemelést, lapvélemények szerint a pártok között folytatódik majd az adósságplafon-emelést megelőző, kompromisszumot nem ismerő vita.

(MTI)

Szavazás

Hol nagyobb a korrupció?

EU-ban Ukrajnában

Címkék

Amerikai Egyesült Államok, érdekesség, AmerikaiEgyesültÁllamok, Oroszország, Nagy-Britannia, jog, színes, Kína, gazdaság, Németország, Franciaország, belpolitika, választás, EU, bűnügy, diplomácia, társadalom, Olaszország, Ukrajna, háború, terrorizmus, Románia, életmód, Irán, Szerbia, ENSZ, kormány, internet, Izrael, egészségügy

Keresés