CoolPolitika.hu

Csendőrség választotta szét a két párt szimpatizánsait

2009  //  Dec  //  02  //  MTI

Csendőrség választotta szét a két párt szimpatizánsaitA csendőrség közbelépésére volt szükség kedden Temesváron, ahol a romániai elnökválasztás második fordulójában néhány nap múlva megmérkőzni készülő Traian Basescu és Mircea Geoana szimpatizánsait kellett szétválasztaniuk a rendfenntartóknak.

A Bánság fővárosában a szociáldemokrata Mircea Geoana hirdetett kampányrendezvényt, amelyen ebből az alkalomból aláírtak egy megállapodást is, amelyben Gheorghe Ciuhandu, Temesvár polgármestere támogatásáról biztosította Geoanát az elnökválasztás második fordulójában. A román média szerint a Basescut támogató Demokrata Liberális Párt (PD-L) szimpatizánsai megjelentek a helyszínen, és egyebek között azt kiáltották: "Le a kommunizmussal!". A csendőrség közbelépésének köszönhetően a tömegben nem történt erőszakos cselekmény.
(MTI)

Szavazás

Hol nagyobb a korrupció?

EU-ban Ukrajnában

Címkék

Amerikai Egyesült Államok, érdekesség, AmerikaiEgyesültÁllamok, Oroszország, Nagy-Britannia, jog, színes, Kína, gazdaság, Németország, Franciaország, belpolitika, választás, EU, bűnügy, diplomácia, társadalom, Olaszország, Ukrajna, háború, terrorizmus, Románia, életmód, Irán, Szerbia, ENSZ, kormány, internet, Izrael, egészségügy

Keresés