CoolPolitika.hu

Családi nyugalmat kérnek a nejektől

2011  //  Ápr  //  22  //  MTI

Családi nyugalmat kérnek a nejektőlCsaládi nyugalmat kért a Napoli olasz focicsapat játékosainak feleségeitől és barátnőitől a klub tulajdonosának a felesége, aki még írásos eligazítással is ellátta őket.

Jacqueline De Laurentiis ebéden látta vendégül a hölgykoszorút és tartott "magatartás órát". Mindenekelőtt azt kérte, hogy kíméljék meg párjukat a felesleges vitáktól és veszekedésektől. Nem örökre szól az intelem, pusztán a következő öt mérkőzés időszakára. A bajnokság lezárulása után nyugodtan idegesíthetik párjukat a "focistánék".

 

Mindegyikük írásban is megkapta a tudnivalókat. A dokumentumot ráadásul nem csupán olaszul tanulmányozhatják a nők: a külföldiek a saját anyanyelvükön is élvezhetik minden szavát. A Napoli egyébként a második helyen áll az olasz bajnokság első osztályában, de nem valószínű, hogy első lesz, mert a Milan 6 ponttal előtte jár. Ugyanakkor a csapatnak jó esélye van a "dobogóra", mert a negyedik helyen álló Laziónak 5 ponttal kevesebbje van.

(MTI)

Szavazás

Hol nagyobb a korrupció?

EU-ban Ukrajnában

Címkék

Amerikai Egyesült Államok, érdekesség, AmerikaiEgyesültÁllamok, Oroszország, Nagy-Britannia, jog, színes, Kína, gazdaság, Németország, Franciaország, belpolitika, választás, EU, bűnügy, diplomácia, társadalom, Olaszország, Ukrajna, háború, terrorizmus, Románia, életmód, Irán, Szerbia, ENSZ, kormány, internet, Izrael, egészségügy

Keresés