CoolPolitika.hu

Che Guevara unokája forradalomért kampányol

2009  //  Jún  //  19  //  MTI

Che Guevara unokája forradalomért kampányolErnesto "Che" Guevara forradalmár unokája lesz a PETA állatvédő szervezet vegetáriánus étrendet népszerűsítő kampányának az arca - tájékoztatott a szervezet.

A 24 éves Lydia Guevara nagyapja viseletében, a híres baszk sapkában, meztelen felsőtesttel jelenik meg a PETA hirdetésében. A háttérben a "Vegetáriánus forradalom kezdődik" jelmondat tűnik fel, a forradalmár unokájának kezében pedig egy egy sárgarépával töltött fegyver látható.

 

-Miután megbeszéltem a családommal, úgy döntöttem vegetáriánusként részt veszek a kampányban. Olyan dologra használom a nagyapám nevét, amiben hiszek - mondta Lydia a szerdai fotózást követően. -Többek között a PETA által folytatott harc miatt lettem vegetáriánus. Ezenkívül ez az életstílus valóban forradalmi, és egészségesebb alternatívát jelent a földgolyó és az emberek számára - fűzte hozzá.

 

Egy ismerősünkön keresztül értesültünk arról, hogy Che unokája, Lydia nem eszik húst, miközben Argentínában, a príma húsféléiről ismert országban él - hangsúlyozta Michael McGraw, a PETA kommunikációs igazgatója. Buenos Airesben induló spanyol nyelvű kampány lesz a szervezet első kampánya Dél-Amerikában.

 

Az állatok jogaiért küzdő PETA hirdetéseihez korábban olyanok kölcsönözték arcukat, mint Paul McCartney, Pamela Anderson, Charlize Theron és Eva Mendes.

(MTI)

Szavazás

Hol nagyobb a korrupció?

EU-ban Ukrajnában

Címkék

Amerikai Egyesült Államok, érdekesség, AmerikaiEgyesültÁllamok, Oroszország, Nagy-Britannia, jog, színes, Kína, gazdaság, Németország, Franciaország, belpolitika, választás, EU, bűnügy, diplomácia, társadalom, Olaszország, Ukrajna, háború, terrorizmus, Románia, életmód, Irán, Szerbia, ENSZ, kormány, internet, Izrael, egészségügy

Keresés