CoolPolitika.hu

Carla Bruni valóban gyereket vár

2011  //  Máj  //  18  //  MTI

Carla Bruni valóban gyereket várMegerősítette a Bild című német tömeglapnak Nicolas Sarkozy francia elnök édesapja, hogy a politikus neje, Carla Bruni valóban gyereket vár.

-Nagyon örülök az unoka érkezésének - fogalmazott Sárközy Pál a Bild keddi számában. A lap szerint az elnök és felesége nem akarja tudni a születendő baba nemét, de a 83 éves Sárközy Pál szerint kislányt várnak, aki "ugyanolyan szép lesz, mint Carla". Nemrégiben egy olasz újság is arról tudósított, hogy Carla Bruni édesanyja, Marisa Bruni Tedeschi is megerősítette lánya terhességének hírét, igaz csak családi körben. Lapok már hetek óta cikkeznek a 43 éves egykori szupermodell gömbölyödő hasáról. A francia first lady mindeddig nem erősítette meg a hírt, de nem is cáfolta. A születendő baba lenne Carla Bruni második és Nicolas Sarkozy negyedik gyereke.
(MTI)

Szavazás

Hol nagyobb a korrupció?

EU-ban Ukrajnában

Címkék

Amerikai Egyesült Államok, érdekesség, AmerikaiEgyesültÁllamok, Oroszország, Nagy-Britannia, jog, színes, Kína, gazdaság, Németország, Franciaország, belpolitika, választás, EU, bűnügy, diplomácia, társadalom, Olaszország, Ukrajna, háború, terrorizmus, Románia, életmód, Irán, Szerbia, ENSZ, kormány, internet, Izrael, egészségügy

Keresés