CoolPolitika.hu

Carla Bruni nem beszél terhességről

2011  //  Máj  //  03  //  MTI

Carla Bruni nem beszél terhességrőlNem akar az állítólagos terhességéről szóló hírekről beszélni Carla Bruni-Sarkozy francia first lady.

-Nem beszélek. Nem arroganciából vagy titkolózásból, hanem hogy megvédjek bizonyos dolgokat és mindazt a munkát, amelyet ő végez - utalt férjére, Nicolas Sarkozy elnökre a Le Parisien című lap szerint. Carla Bruni úgy fogalmazott, szívesen beszélne családi ügyeiről, vágyairól, "bizonyos ügyek részleteiről", különösen annak fényében, hogy nagy fecsegőnek tartja magát. "Engem is izgat, ha mások életéről olvasok" - jegyezte meg az egykori topmodell.

 

A first lady szerint ugyanakkor most nincs itt az ideje annak, hogy beszéljen. Az elnökfeleség férje lehetséges második mandátumáról is beszélt, szerinte Franciaországnak az lenne a legjobb, ha Nicolas Sarkozy folytatná munkáját. Carla Bruni is ki lenne békülve azzal, ha férje még öt évig elnök lenne.

(MTI)

Szavazás

Hol nagyobb a korrupció?

EU-ban Ukrajnában

Címkék

Amerikai Egyesült Államok, érdekesség, AmerikaiEgyesültÁllamok, Oroszország, Nagy-Britannia, jog, színes, Kína, gazdaság, Németország, Franciaország, belpolitika, választás, EU, bűnügy, diplomácia, társadalom, Olaszország, Ukrajna, háború, terrorizmus, Románia, életmód, Irán, Szerbia, ENSZ, kormány, internet, Izrael, egészségügy

Keresés