CoolPolitika.hu

Botladozó szépség kapta a koronát

2010  //  Máj  //  19  //  MTI

Botladozó szépség kapta a koronátEgy 24 éves arab-amerikai nő lett az idei Miss USA, bár a vasárnap esti Las Vegas-i gálán csaknem elesett estélyi ruhájában.

Rima Fakih ötven versenyzőt utasított maga mögé. A michigani Dearbornból érkezett szépség, aki narancs és arany színű bikiniben, valamint esküvői ruhának tűnő fehér váll nélküli estélyiben is magabiztosan vezette a mezőnyt, egy kérdésre azt válaszolta, hogy az egészségbiztosításnak a fogamzásgátló tablettákat is fizetnie kéne.    Megkoronázása után közölte: akkor kérdezzék, hogy érzi magát, ha már túlvan egy pizzán.

 

Fakih a verseny szervezőinek elmondta, hogy családja Libanonból érkezett az Egyesült Államokba, amikor ő még kisbaba volt. New Yorkban nőtt fel, ahol katolikus iskolába járt. Családja a muzulmán és a katolikus ünnepeket is megüli. Az egyetemi végzettségű szépség azt is elárulta: autóját áldozta fel, hogy benevezhessen a versenybe.

 

A szervezők az adatok hiányosságára utalva nem tudták megállapítani, vajon az új szépségkirálynő az első arab-amerikai, muzulmán, illetve bevándorló a verseny 58 esztendőre visszatekintő történetében. Az új Miss USA képviseli majd az Egyesült Államokat az idei Miss Universe szépségkirálynő-választáson.

 

A Miss USA nem kapcsolódik az ugyancsak évente megrendezett Miss America szépségversenyhez. Az idei Miss Americát, egy 22 éves egyetemistát  már januárban megkoronázták Las Vegasban.

(MTI)

Szavazás

Hol nagyobb a korrupció?

EU-ban Ukrajnában

Címkék

Amerikai Egyesült Államok, érdekesség, AmerikaiEgyesültÁllamok, Oroszország, Nagy-Britannia, jog, színes, Kína, gazdaság, Németország, Franciaország, belpolitika, választás, EU, bűnügy, diplomácia, társadalom, Olaszország, Ukrajna, háború, terrorizmus, Románia, életmód, Irán, Szerbia, ENSZ, kormány, internet, Izrael, egészségügy

Keresés