CoolPolitika.hu

Börtönreggeli és csíkos pizsama - szálloda extrémeknek

2008  //  Sze  //  29  //  coolpolitika

Börtönreggeli és csíkos pizsama - szálloda extrémeknek  Szállodává alakítottak egy már nem működő németországi börtönt az Észak-Rajna Vestfália tartományban található Kaiserslautern városában. A hotelben a látogatók kiélvezhetik a börtönélet miden gyönyörét és izgalmát.

(Fotó: Reuters)

 

Az Alcatraz névre keresztelt hotelben napi 45 euróért kaphat a vendég egy cellát kilátással a szögesdrótkerítésre, csíkos pizsamát és börtönreggelit - számolt be a Stern című magazin. A mostoha börtönkörülmények ellenére nagy sikere van a szállodának az újabb és újabb kalandokat kereső turisták körében.

Az átalakításkor az épület belsejét megőrizték eredeti formájában, érintetlenül hagyták például, a telefonos, üvegfalas látogatószobákat is. Az egyetlen dolog, ami megkülönbözteti a hotelt egy valódi börtöntől csupán az, hogy bentlakói bármikor visszakaphatják szabadságukat.  

Szavazás

Hol nagyobb a korrupció?

EU-ban Ukrajnában

Címkék

Amerikai Egyesült Államok, érdekesség, AmerikaiEgyesültÁllamok, Oroszország, Nagy-Britannia, jog, színes, Kína, gazdaság, Németország, Franciaország, belpolitika, választás, EU, bűnügy, diplomácia, társadalom, Olaszország, Ukrajna, háború, terrorizmus, Románia, életmód, Irán, Szerbia, ENSZ, kormány, internet, Izrael, egészségügy

Keresés