CoolPolitika.hu

Bin Laden halála II. János Pál első csodája

2011  //  Máj  //  04  //  MTI

Bin Laden halála II. János Pál első csodájaOszama bin Laden terroristavezér halála a vasárnap boldoggá avatott néhai II. János Pál pápa "első csodája" - mondta hétfőn Alan García Perez perui elnök.

-Az első csodája az volt, hogy megszabadította a világot a gonosz megtestesülésétől, a bűn és a gyűlölet megtestesülésétől - jelentette ki a mélyen vallásos, katolikus ország vezetője újságírók előtt. -Még boldoggá avatásának napján azt a hírt hozta nekünk, hogy a tornyokat és épületeket felrobbantó férfi nincs többé a világon, s reményeink szerint a gyalázat és a neheztelés is távozik vele együtt - folytatta García. -Reméljük, hogy (bin Laden) halálával a nemzetközi terrorizmust terjesztő csoport is elveszti minden jelentőségét.

 

Az Egyesült Államok szövetségesének számító perui államfő "nagyszerű hírnek" nevezte a terroristavezér halálát, amely szerinte legitimálja George W. Bush előző amerikai elnök bin Laden megbüntetésével kapcsolatos döntését.

(MTI)

Szavazás

Hol nagyobb a korrupció?

EU-ban Ukrajnában

Címkék

Amerikai Egyesült Államok, érdekesség, AmerikaiEgyesültÁllamok, Oroszország, Nagy-Britannia, jog, színes, Kína, gazdaság, Németország, Franciaország, belpolitika, választás, EU, bűnügy, diplomácia, társadalom, Olaszország, Ukrajna, háború, terrorizmus, Románia, életmód, Irán, Szerbia, ENSZ, kormány, internet, Izrael, egészségügy

Keresés