CoolPolitika.hu

Bill Clinton csúcsformába kerül

2010  //  Máj  //  29  //  MTI

Bill Clinton csúcsformába kerülKözel a célhoz Bill Clinton: a volt amerikai elnöknek lánya írt elő hét kilogrammos fogyást, hogy a híres örömapa jó formában legyen, amikor oltárhoz kíséri őt.

A politikus korábbi kinézetéhez képes észrevehetően karcsúbban jelent meg a washingtoni Fehér Házban csütörtökön, és elégedetten számolt be arról, hogy már csak szűk egy kiló választja el a Chelsea által meghatározott súlykorláttól. Noha az esküvő pontos időpontját nem közölték, az örömapa száján kicsúszott, hogy még több mint egy hónapja van arra, hogy csúcsformába kerüljön.

 

Clinton a jelenlegi elnökkel, Barack Obamával együtt a labdarúgó világbajnokságra készülő amerikai válogatottal találkozott a Fehér Házban. A politikus nemrég lett tiszteletbeli elnöke annak a bizottságnak, amelynek feladata elérni, hogy 1994 után újra az Egyesült Államokban rendezzék meg a rangos tornát.

(MTI)

Szavazás

Hol nagyobb a korrupció?

EU-ban Ukrajnában

Címkék

Amerikai Egyesült Államok, érdekesség, AmerikaiEgyesültÁllamok, Oroszország, Nagy-Britannia, jog, színes, Kína, gazdaság, Németország, Franciaország, belpolitika, választás, EU, bűnügy, diplomácia, társadalom, Olaszország, Ukrajna, háború, terrorizmus, Románia, életmód, Irán, Szerbia, ENSZ, kormány, internet, Izrael, egészségügy

Keresés