CoolPolitika.hu

Bank kizárólag hölgyeknek

2009  //  Okt  //  29  //  MTI

Bank kizárólag hölgyeknekMegnyílt az első kizárólag hölgyeket kiszolgáló magánbank a Bagdadtól 150 kilométerre található Nedzsefben, a síita muzulmánok egyik legszentebb városában.

A Bábel Bankban a hölgyeket kizárólag női alkalmazottak szolgálják ki, a pénzintézet vezetője azonban férfi. Igaz, az úrnak előre be kell jelentkeznie, ha el szeretne látogatni az általa vezetett intézménybe, ahová kizárólag a hátsó bejáraton lopakodhat be. -A bankban a női ügyfelek kényelmesebben érezhetik magukat ügyeik intézése közben - hangsúlyozta Mazen Abdul-Razzak, a Bábel Bank helyettes igazgatója. Hasonló szellemben nyilatkoztak a megkérdezett ügyfelek is. Mint a válaszadók kifejtették, korábban zavarban voltak, amikor a bankban férfiügyintézővel kellett tárgyalniuk.

(MTI)

Szavazás

Hol nagyobb a korrupció?

EU-ban Ukrajnában

Címkék

Amerikai Egyesült Államok, érdekesség, AmerikaiEgyesültÁllamok, Oroszország, Nagy-Britannia, jog, színes, Kína, gazdaság, Németország, Franciaország, belpolitika, választás, EU, bűnügy, diplomácia, társadalom, Olaszország, Ukrajna, háború, terrorizmus, Románia, életmód, Irán, Szerbia, ENSZ, kormány, internet, Izrael, egészségügy

Keresés