CoolPolitika.hu

Az űrből is láthatóan örökíti meg nevét

2011  //  Júl  //  24  //  MTI

Az űrből is láthatóan örökíti meg nevétAz űrnek ír egy arab úr, pontosabban írat: akkora betűkből mintáztatja meg nevét, hogy az a világűrből is olvasható lesz.

A betűvetők megbízóját Hamad bin Hamdán Ál Nahjánnak hívják, aki az arab emírségek dúsgazdag sejkje. Nevének csupán első tagját kell jó mélyen a homokba vájni, de a munkásoknak így is gigászi a feladatuk. A HAMAD csupa 800 méter magas nagybetűvel lesz leírva. Az ötbetűs név azután több mint 3 kilométer hosszú lesz.  "Papírként" egy sziget szolgál, amelyre Hamad az írat, amit csak akar, mivel az övé. A 63 éves sejk szeret nagy lábon élni. 200 autója van, amelyeknek hatalmas piramisgarázst építtetett. A teljesebb képhez hozzátartozik, hogy Hamad jótékony célokra is mélyen a zsebébe nyúl - jegyezte meg a Yahoo! amerikai hírportál.

(MTI)

Szavazás

Hol nagyobb a korrupció?

EU-ban Ukrajnában

Címkék

Amerikai Egyesült Államok, érdekesség, AmerikaiEgyesültÁllamok, Oroszország, Nagy-Britannia, jog, színes, Kína, gazdaság, Németország, Franciaország, belpolitika, választás, EU, bűnügy, diplomácia, társadalom, Olaszország, Ukrajna, háború, terrorizmus, Románia, életmód, Irán, Szerbia, ENSZ, kormány, internet, Izrael, egészségügy

Keresés