CoolPolitika.hu

Az otthonszülés kockázatai

2012  //  Már  //  09  //  MTI

Az otthonszülés kockázataiAz otthoni szülés kockázataira hívta fel a figyelmet pénteken a Cseh Orvosi Kamara (CLK). A szakmai szervezet tudományos tanácsa szerint az előre megtervezett otthonszülés ellentmond az orvostudomány legújabb ismereteinek.

Milan Kubek, az orvosi kamara elnöke a tanácskozás után újságíróknak elmondta: a szakértők egyetértettek abban, hogy hazai, családi környezetben semmiképp sem lehet megoldani azokat a problémákat, amelyek szülés közben felmerülhetnek. Ehhez egészségügyi intézményre, kórházra van szükség. "A Cseh Orvosi Kamara mindent megtesz annak érdekében, hogy a szülészek és nőgyógyászok nemzedékei ne vesszenek el néhány fanatikus ideológiai vaksága miatt" - jelentette ki Kubek.

(MTI)

Szavazás

Hol nagyobb a korrupció?

EU-ban Ukrajnában

Címkék

Amerikai Egyesült Államok, érdekesség, AmerikaiEgyesültÁllamok, Oroszország, Nagy-Britannia, jog, színes, Kína, gazdaság, Németország, Franciaország, belpolitika, választás, EU, bűnügy, diplomácia, társadalom, Olaszország, Ukrajna, háború, terrorizmus, Románia, életmód, Irán, Szerbia, ENSZ, kormány, internet, Izrael, egészségügy

Keresés