CoolPolitika.hu

Az ellenzék feljelentette a Smert

2010  //  Máj  //  21  //  MTI

Az ellenzék feljelentette a SmertFeljelentést tett a szlovák főügyészségen az ellenzéki Kereszténydemokrata Mozgalom (KDH) a kormányzó Irány-Szociáldemokrácia (Smer) ellen annak gyanújával, hogy a Robert Fico vezette párt a múltban eltitkolta a támogatóktól kapott pénzeket. Válaszul csütörtökön délután a Smer is felkereste a főügyészséget, és feljelentést tett ismeretlen tettes ellen rágalmazás és rémhírterjesztés címén.

Az állítólag milliós nagyságrendű pénzadományokat a Smer azzal hálálta meg, hogy választási listáin jó helyeket biztosított a támogatóknak. Az eltitkolt szponzorpénzekről szóló értesüléseket Bohumil Hanzel, a párt egykori parlamenti képviselője hozta nyilvánosságra.

(MTI)

Szavazás

Hol nagyobb a korrupció?

EU-ban Ukrajnában

Címkék

Amerikai Egyesült Államok, érdekesség, AmerikaiEgyesültÁllamok, Oroszország, Nagy-Britannia, jog, színes, Kína, gazdaság, Németország, Franciaország, belpolitika, választás, EU, bűnügy, diplomácia, társadalom, Olaszország, Ukrajna, háború, terrorizmus, Románia, életmód, Irán, Szerbia, ENSZ, kormány, internet, Izrael, egészségügy

Keresés