CoolPolitika.hu

Ámokfutót keres az amerikai rendőrség

2009  //  Júl  //  06  //  MTI

Ámokfutót keres az amerikai rendőrségNagy erőkkel keres az amerikai rendőrség egy feltételezett sorozatgyilkost, aki egy hét alatt öt embert lőtt agyon a dél-karolinai Cherokee megyében.

Legutóbbi áldozata, egy 15 éves lány, akit az apjával együtt annak boltjában lőtt le a tettes, két napi agonizálás után szombaton halt bele sérüléseibe. Az egyelőre homályos indítékú ámokfutás előző szombaton kezdődött egy 63 éves farmer lelövésével. Szerdán egy 83 éves nő és 50 ével lánya holttestét találták meg.

 

Kereken száz nyomozó dolgozik éjjel-nappal a bűnügy felderítésén, amihez megvan a tettes fantomképe. A sorozatgyilkos által terrorizált őszibarack-termelő megyében sokan elhalasztották függetlenségnapi vakációjukat, és felfegyverkezve bezárkóztak otthonukba. A seriff óva intette a házaló ügynököket és az országúton lerobbanó autósokat, hogy bárhova bekopogtassanak, nehogy a pánikba esett lakosság lelője őket.
(MTI)

Szavazás

Hol nagyobb a korrupció?

EU-ban Ukrajnában

Címkék

Amerikai Egyesült Államok, érdekesség, AmerikaiEgyesültÁllamok, Oroszország, Nagy-Britannia, jog, színes, Kína, gazdaság, Németország, Franciaország, belpolitika, választás, EU, bűnügy, diplomácia, társadalom, Olaszország, Ukrajna, háború, terrorizmus, Románia, életmód, Irán, Szerbia, ENSZ, kormány, internet, Izrael, egészségügy

Keresés