CoolPolitika.hu

Alattvalótól örököltek a király unokái

2010  //  Jan  //  19  //  MTI

Alattvalótól örököltek a király unokáiÖrökölt a király egy alattvalójától Spanyolországban, pontosabban csak a családja.

Egy üzletember hagyta vagyonának felét János Károly spanyol király nyolc unokájára, a másik felét pedig Fülöp trónörökösre és feleségére, hogy létrehozzanak egy alapítványt. A királyi család nem tud róla, hogy valaha is kapcsolatba kerültek volna az örökséghagyóval. Egyelőre nem döntöttek arról, hogy elfogadják-e a vagyont, további részletekre várnak a hagyaték rendezőjétől.

 

A spanyol üzletember - aki tavaly novemberben hunyt el - jó pár ingatlan és egy befektetési cég tulajdonosa volt. A hátrahagyott vagyont - forintban - jó pár milliárdnyira becsülik.

(MTI)

Szavazás

Hol nagyobb a korrupció?

EU-ban Ukrajnában

Címkék

Amerikai Egyesült Államok, érdekesség, AmerikaiEgyesültÁllamok, Oroszország, Nagy-Britannia, jog, színes, Kína, gazdaság, Németország, Franciaország, belpolitika, választás, EU, bűnügy, diplomácia, társadalom, Olaszország, Ukrajna, háború, terrorizmus, Románia, életmód, Irán, Szerbia, ENSZ, kormány, internet, Izrael, egészségügy

Keresés